Rodinná firma Carollinum si loni připomněla 25. výročí od svého založení. Oslava ale musela být kvůli pandemii o rok posunuta. Slavnostní událost na konci května hostil pražský Trojský zámek.

Oslavu pětadvacátého výročí Carollina, která musela být kvůli pandemii o rok posunuta, moderoval spolu s Tamarou Kotvalovou známý český herec Roman Zach

Oslavu pětadvacátého výročí Carollina moderoval spolu s majitelkou Carollina Tamarou Kotvalovou známý český herec Roman Zach.

Společně s armádním generálem v. v. Emilem Bočkem, posledním žijícím letcem RAF, pokřtili nový časopis Carollina Umění času, speciální narozeninové vydání, a s Evou Jiřičnou předali nadačnímu fondu Veroniky Kašákové 500 000 Kč. Svého honoráře se v tento významný večer vzdal moderátor Roman Zach a překvapil dojatou Veroniku Kašákovou tím, že jej celý věnoval jejímu nadačnímu fondu.

Eva Jiřičná i Emil Boček jsou ambasadoři Carollina, stejně jako kardiochirurg Jan Pirk a bývalý tenista Tomáš Berdych, kteří dorazili do Troji podpořit význam této výroční slavnosti.

ČTĚTE: Butik Carollinum slaví dvacáté výročí

Velkolepá party se konala v zámku Troja, barokní chateau se tak na jeden večer proměnil v dějiště historických románů Alexandra Dumase a zavedl hosty na francouzský královský dvůr. Dokonalá kulisa s barokním nábytkem, kočáry a koňmi, dvořany a zvířenou navrátila hosty zpět do doby, kdy vznikal hodinářský cech a tradice řemesla vzkvétala.

Tým společnosti Carollinum

Tisková zpráva