Za necelý měsíc, 20. listopadu, začne v Kataru 22. mistrovství světa ve fotbale. Počtvrté bude oficiální časomírou Hublot, přední „fotbalová“ hodinářská značka.

Speciálně při této sportovní události uvádí Hublot chytré hodinky Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022. Díky ještě většímu a vylepšenému displeji s vysokým rozlišením zachytí každý okamžik zápasu nově navržená speciální fotbalová aplikace.

Hodinky Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 bude mít na zápěstí všech 129 rozhodčích v 64 zápasech mistrovství světa.

Od prvního zápasu ve skupině do nejočekávanějšího okamžiku turnaje, finále mistrovství světa ve fotbale, bude Hublot v centru dění. Ještě před zahájením turnaje budou hodinky Big Bang e v režimu odpočítávání a budou sledovat dny do zahajovacího zápasu 20. listopadu mezi Katarem a Ekvádorem.

Poté, 15 minut před každým zápasem, budou hodinky přinášet sestavy týmů a profily hráčů. Jakmile zápas začne, hodinky automaticky přejdou do „režimu zápasu“ a aktivují „časovou osu“, funkci vytvořenou exkluzivně pro tyto hodinky, která pomůže fanouškům zachytit nejpamátnější a nejdůležitější okamžiky fotbalu.

Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022

Hodinky Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 v kovovém provedení jsou podmanivou kombinací jemných hodinářských technik a špičkové elektroniky. Impozantní, skvěle propracované 44mm pouzdro z mikropískované a leštěné černé keramiky a černého titanu nese jasné ozvěny ikony mechanických hodinek Hublot, modelu Big Bang.

Hodinky budou vydány v limitované edici 1000 kusů. Oficiální verze má vínový ciferník spojený s černým a vínově lemovaným pryžovým řemínkem inspirovaným barvami vlajky státu Katar. Fanoušci si prostřednictvím doprovodné aplikace pro chytré telefony mohou vybrat ciferník a řemínek v barvách každé z 32 zúčastněných zemí.

Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022

Ref.: 450.CI.1100.RX.FWC22 | Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100+ | mikropískovaná a leštěná černé keramika / ø 42 mm | vodotěsnost 30 m | pryžový pásek | limitovaná edice 1000 kusů | 6000 eur (147 000 Kč)

 

 

 

 

Tisková zpráva