Micro Praha Festival je velmi očekávanou událostí, která se uskuteční v historickém centru Prahy ve dnech 2. a 3. prosince 2023. Ve speciální rubrice vám postupně představíme všechny vystavující značky.

Představujeme švýcarskou značku Dekla.

Dekla je značka hodinek se sídlem ve Stuttgartu, známá výrobou cenově dostupných mechanických hodinek. Hodinky Dekla používají kvalitní švýcarské mechanické strojky.

Pouzdra, číselníky a ručičky pak jsou vlastní výroby. V aktuální kolekci Dekla lze nalézt hodinky pilotní, taktické, námořní a také nedávno přidanou kolekci hodinek ve stylu Bauhaus.

Pouzdra a číselníky vyrábí také na zakázku. V případě pouzder akceptuje objednávku od 20 kusů. U číselníků používá tamponový tisk vynalezený ve Švýcarsku. Ten spočívá v nanášení obrázku na ciferníky náramkových hodinek pomocí pružné podložky nebo válečku. Díky vlastnostem elastického prvku je získaný obrázek obzvláště čistý a jasný.

Svou vlastní zkušenost se společností Dekla mají také pořadatelé Micro Praha. Bhanu Chopra a Ondřej Vislocký s kamarádem Mikem si navrhli vlastní pilotní hodinky Flieger Friday LE 40 mm Type A Bronze a DEKLA Flieger Friday LE 40 mm Type B Bronze.

Andrej Poliak a Tým Micro Praha

SPECIÁLNÍ RUBRIKA Micro Praha