Charitativní projekt KlokArt, podporující Fond ohrožených dětí, představuje projekt Kaskadér. V pořadí již třetí motiv na trička vychází ze vzhledu ikonických hodinek DS Cascadeur značky Certina.

Časomíry DS Cascadeur od Certiny byly navrženy už na začátku 90. let minulého století, a to v úzké kooperaci s francouzským kaskadérským esem Remy Juliennem. Ten se podílel mimochodem na vzniku více jak 1400 akčních snímků, mezi nimiž vyniká hned šest bondovek nebo třeba původní seriál Starsky & Hutch z poloviny 70. let 20. století.

Hodinky nosili nejenom slavní kaskadéři, jako již zmíněný Remy Julienne, ale také mnoho dalších. Tím definitivně nejslavnějším se stal Švýcar Olivier Keller, který zazářil například ve snímcích Spiderman, Piráti z Karibiku anebo třeba Star Trek: Nemesis či v seriálu CSI: Miami.

Koupí trička nebo mikiny podpořte děti v Klokáncích

Trička a mikiny s ilustrací hodinek DS Cascadeur jsou opět dostupné k zakoupení exkluzivně na e-shopu KlokArt, případně je bude možné získat jako dárek k pořízení nových hodinek Certina u vybraných prodejců. V každém případě peníze z jejich prodeje podpoří děti v domovech Klokánek.

V prodeji jsou i předchozí dvě edice Návrat do budoucnosti s hodinkami Casio a originální trička nesoucí motiv kultovních hodinek Seiko Tuna.

Tisková zpráva