Předposlední říjnový víkend hostil pražský Žofín největší středoevropskou výstavu hodinek Salon Exceptional Watches. Podle informací pořadatelů si za dva dny jejího konání k tikajícím strojkům našlo cestu téměř tři tisíce návštěvníků.

Téměř tři tisíce obdivovatelů hodinek se ve dvou dnech, konkrétně v pátek a sobotu 21. a 22, října, přišlo podívat do honosných prostorů Paláce Žofín. Ty obsadilo 28 hodinářských značek nesoucích poselství svých rodných zemí, ať už se jednalo o tradiční Švýcarsko, Japonsko či Německo, ale také Českou republiku nebo Slovensko a další.

Po náročném období protkaném karanténami a zákazy se nám daří navrátit zpět na úroveň, na níž jsme už jednou byli. Na výstavě jsme přivítali o sedm značek více než v minulém roce, a už nyní máme potvrzené další exkluzivní hodinářské brandy na rok příští,“ prozrazuje Jan Pokorný, ředitel výstavy SEW.

Pravda je taková, že letos mnoho hodinářských firem nemohlo vystavovat kvůli nedostatku vyrobených hodinek, neboť právě kvůli uplynulému období mají problém s dodávkami své produkce,“ dodává Pokorný.

Zdroj: tisková zpráva